Gyakori kérdések

Mi ez?

A SpreadIt tetszőleges tartalom (szöveg, hivatkozások, hírek, képek, vagy videók) különböző közösségi oldalakon való egyidejű megosztására ad lehetőséget. Kapcsold össze a helyi azonosítódat a közösségi hálózati profiloddal, oszd meg a tartalmat, és kövesd a rajongóid visszajelzéseit!

Hogyan kezdjem el a SpreadIt használatát?

 • Ha többnyire személyes tartalom megosztására szeretnéd használni, vagy csak ki szeretnéd próbálni az alapszolgáltatást, akkor irány az ingyenes verzió!
 • Ha számos közösségi fiókot kell kézben tartanod, ajánljuk „Pro-User” vagy „Business” előfizetéseinket, hiszen ezek használatával lehetőséged nyílik egyszerre több közösségi fiók kezelésére is.
 • Automatizált tartalommegosztási szolgáltatásainkat a „Business” előfizetői szint tartalmazza.
Az előfizetői szintek és elérhető szolgáltatások összehasonlító táblázatát itt tekintheted meg.

Hogyan csatlakoztassam közösségi fiókjaimat?

A regisztráció során létrehozott fiókodat a felső menüben megjelenő felhasználónevedre kattintva tudod kezelni.

A „Fiók kezelése” oldal legfelső része áttekintést nyújt a fiókod állapotáról, és három pontban ad lehetőséget beállításaid módosítására, melyekre kattintva megjelennek a beállításhoz tartozó lehetőségek:

 • Biztonsági beállítások
  Ez a rész szolgál aktuális jelszavad megváltoztására.
  Továbbá itt adhatod meg a fiókbiztonsági beállításaidat is, ami elfelejtett jelszó esetén a fiókod visszaállítására ad lehetőséget, illetve fiókod illetéktelen kezekbe kerülése ellen nyújt védelmet. Ezeket az adatokat mindenképp add meg fiókod biztonsága érdekében.
  Előfizetések kezelése
  Előfizetői szintedet tekintheted át és módosíthatod, valamint itt jelennek meg a lejárt előfizetéseid adatai is.
  Külső fiókok kezelése
  Ebben a részben tekintheted át, illetve módosíthatod a csatlakoztatott közösségi fiókjaidat. Kattints egyszerűen a kiválasztott szolgáltatás ikonjára, majd a szolgáltatás megjelenő oldalán engedélyezd a SpreadIt alkalmazás hozzáférését a fiókodhoz. Fontos, hogy itt ne módosítsd a megjelenő engedélyeket, mivel az alkalmazás így nem fog megfelelően működni.
A fiók(ok) csatlakoztatását követően a Bejegyzések ill. megfelelő előfizetői szint esetén a Szabályok kezeléséhez már elérhetőek lesznek az összekapcsolt fiókok.

Milyen közösségi fiókokat tudok csatlakoztatni?

A SpreadIt alkalmazás egyelőre a következő közösségi oldalakkal áll kapcsolatban: Facebook, Twitter, LinkedIn, Reddit.

Hogyan tudok tartalmat küldeni / posztolni?

Miután közösségi profiljaidat hozzáadtad a SpreadIt fiókodhoz, lehetőséged nyílik a tartalmak kiküldésére a Bejegyzés menüpontban.
Itt a tartalom megadását követően a csatlakoztatott külső fiókoktól és előfizetői szintedtől függően beállíthatod, melyik közösségi csatorná(k)ra, milyen időzítéssel kerüljön ki a választott tartalom, melyet a „Küldés” gomb megnyomásával tudsz a megfelelő helyekre eljuttatni.
A „Testreszabás” gomb további lehetőséget biztosít a tartalom megszerkesztésére az adott közösségi csatorna lehetőségeinek megfelelően.

Általam kezelt közösségi oldal(ak)on is tudok tartalmat megosztani?

Igen. Facebook és LinkedIn esetén adminként kezelt (pl. céges) oldalra is lehet posztolni.

Hogyan tudom visszanézni az előző bejegyzéseket?

Az elküldött bejegyzéseket az Előzmények menüpont alatt követheted nyomon. Itt láthatod, hogy a bejegyzésed melyik külső közösségi csatornára került kiküldésre és mikor, valamint azt, hogy csatornánként hányan like-olták, osztották meg, illetve kommentelték a posztjaidat.

Hogyan tudom tovább egyszerűsíteni a tartalmak kiküldésének folyamatát?

Előfizetőként elérhetővé válik számodra a küldési Szabályok menüpont, ami olyan előszerkesztési és automatizálási szabályok létrehozását teszi lehetővé, amelyekkel a bejegyzések kiküldése egyszerűvé vagy akár teljesen automatikussá válik.

Egy küldési szabály létrehozásával előre definiálható, hogy egy bejegyzés melyik közösségi csatornára, milyen láthatósági beállítások mellett, milyen aloldalra kerüljön ki; a bejegyzés létrehozásakor pedig ezt a szabályt kiválasztva egyszerűen továbbítható a tartalom a szabályban meghatározott csatornákra.

Az automatizált küldési szabályok létrehozásával szerkesztői beavatkozás nélkül továbbítható a tartalom a meghatározott csatornákra.

Mi az a „Pro-User” vagy „Business” előfizetés?

Olyan előfizetői szintek, amelyekkel az alapszolgáltatáson túl egyéb funkciók érhetőek el, például:

 • SpreadIt fiókodhoz bármennyi külső profilt hozzárendelhetsz
 • Bejegyzések rögzítésekor időzítheted azokat
 • Megosztási csoportokat (szabályokat) hozhatsz létre

Hogyan tudok „Pro-User” vagy „Business” előfizetést igényelni?

Ha szeretnéd kipróbálni valamelyik előfizetésünket 90 napig ingyenesen, nem kell mást tenned, mint írnod nekünk!

A próbaidőszak leteltével az alapszolgáltatást továbbra is ingyenesen használhatod.

Hogyan tudok Küldési szabályokat / Megosztási csoportokat létrehozni?

„Pro-User” vagy „Business” előfizetés esetén a Szabályok menüpontban tudsz küldési csoportokat kialakítani. Ezek olyan szabályok, melyek előre definiálják, hogy a megosztás melyik általad kezelt csatornára kerüljön ki, milyen késleltetéssel, ill. milyen a csatornára vonatkozó egyéb beállítással (Facebook esetén kezelt oldalak, Reddit esetén az alreddit neve, stb.).

Előre létrehozott szabályok használatával a bejegyzés kiküldésének menete jelentősen leegyszerűsödik: küldéskor a kívánt szabály kiválasztásával meghatározható, hogy melyik közösségi oldal(ak)ra kerüljön ki a bejegyzés.

Mennyi közösségi fiókot tudok csatlakoztatni a SpreadIt azonosítómhoz?

Az ingyenes („Free”) alapszolgáltatásban közösségi platformonként egyetlen külső fiók csatlakoztatható (tehát összesen 4).

„Pro-User” vagy „Business” szinten tetszőleges számú külső fiók hozzárendelésére van lehetőség (összesen 20 külső fiók kezelése azonosítónként).

Hogyan tudom időzíteni a posztjaimat?

A Bejegyzés oldalon meghatározhatod, mikorra szeretnéd időzíteni a tartalom kiküldését.

Ez a funkció csak előfizetői szinttel érhető el. (Igényelj 90 napos próba-előfizetést!)

Hogyan tudom a már csatlakoztatott közösségi fiókokat eltávolítani?

A SpreadIt-hez csatlakoztatott, külső közösségi fiókjaid eltávolítását személyes beállításaidnál, a „Külső fiókok kezelése” pontban teheted meg.

A felsorolásban megjelennek a már csatlakoztatott külső fiókjaid. A fiók melletti piros „Eltávolítás” („x”) gombra kattintva a fiók eltávolításra kerül.

Milyen előnyöm származhat a SpreadIt használatából…

 • Híroldal szerkesztőjeként vagy bloggerként?

  Híroldalad, blogod tartalmának kiküldését bízd a SpreadIt automatizációs szolgáltatására, hogy ezzel időt spórolva tudj fókuszálni arra, ami a valódi értéket jelenti: a tartalom előállítására.

  Az automatizált küldési szabályok létrehozásához „Business” előfizetői szint szükséges (90 napos próba igénylése)

 • Ügyvezetőként?

  A SpreadIt leegyszerűsíti és áttekinthetővé teszi a közösségi kommunikációt. Nem számít, hogy vállalkozásod hány különböző közösségi csatornán van jelen egy szolgáltatásával, mert bármelyik megcélzott közönsége ugyanarról a felületről érhető el, a közösségi reakciók, visszajelzések pedig áttekinthető, egyszerű formában kerülnek vissza.

 • Közösségi Média szakemberként?

  Túl sok idődet köti le ügyfeleid közösségi oldalainak menedzselése? Átláthatóbb, központi kezelésre vágysz? A SpreadIt „Pro-User” előfizetői szinttel egyetlen felületről kezelheted ügyfeleid kommunikációit, a küldési szabályok tematizálásával egyszerűvé és átláthatóvá válik a tartalmak megosztása, az időzítési funkció pedig lehetővé teszi, hogy akkor is kiküldj egy üzenetet, amikor épp nem vagy elérhető.

Hogyan tudom segíteni a munkátokat?

Írd meg a véleményed! Mondd el, mi tetszik, vagy mi nem tetszik benne. Fontos a véleményed, hiszen így leszünk képesek rá, hogy egy széles körben alkalmazott szolgáltatást építsünk.

Áttekintve a fentieket, nem találtam olyan információt, ami a kérdésemet megválaszolná…

Tedd fel nekünk a kérdést, és amint tudjuk, megválaszoljuk!


Köszönjük, hogy a SpreadIt-et használod!